Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
6 oktober


Voor onze mooie zelfstandige boekhandel in het centrum van Haarlem zijn wij op zoek naar een parttime

BOEKVERKOPER KOOKBOEKEN m/v


Functie: Je bent samen met een collega verantwoordelijkheid voor het gedeelte van de winkel waar de rubrieken Kinderboeken, Young Adult, Fantasy en Kookboeken staan. Je collega is onze specialist Kinderboeken & Young Adult. Je taken bestaan uit de verkoop van boeken, het gedelegeerd zelfstandig inkopen en het beheer en de presentatie van de voorraad. Daarnaast is het organiseren van promotionele activiteiten zoals onze bekende Eat & Reads onderdeel van je functie.

Kandidaat: Je hebt ruime verkoopervaring, bij voorkeur opgedaan in het boekenvak, een speciale belangstelling voor kookboeken en een commerciële, klantgerichte instelling. Een kandidaat met ervaring in het organiseren van promotionele activiteiten heeft onze voorkeur.

Arbeidsvoorwaarden: Een leuke afwisselende en zelfstandige baan met prettige collega’s in de mooiste boekhandel van Haarlem. Je werkdagen zijn van woensdag tot en met zaterdag en om de week ook de zondag. Salariëring conform de cao voor de boekhandel en korting op je boekaankopen.

Informatie en sollicitatie: Voor aanvullende informatie m.b.t. de functie kun je contact opnemen met Anneliek Hoppenbrouwers, (023) 5319458. Sollicitaties voorzien van cv graag voor 22 oktober e-mailen naar: pz@devriesboeken.nl t.a.v. Anneliek Hoppenbrouwers.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.