Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
26 november

Meer dan 50 gerechten uit Volkskrant Magazine zijn nu gebundeld

Wat komt er allemaal uit de oven van Yvette van Boven? Soufflé van waterkers met roquefort, gevulde zeebaars, worstenbroodjes met ui en venkel, rabarber-amandelplaatcake -krijgt u al honger? Twee jaar lang bedacht Yvette voor Volkskrant Magazine elke week een ovenrecept. Meer dan 50 van de lekkerste en leukste gerechten uit de serie zijn nu gebundeld in dit fijne boek. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van Yvette gewend zijn én voorzien van een mooie tekening met korte instructies. Alles gaat de oven in: groente, vlees, vis en uiteraard wordt er ook zoet gebakken. Een heerlijk nieuw boek vol inspiratie.

Bestel 'Uit de oven van Van Boven' (gebonden)


Home Made Food Note Book
De eerste echte keukengids van Yvette van Boven, met haar beste tips!

Voor foodies en liefhebbers van de boeken van Yvette van Boven die hun eigen kookavonturen willen vastleggen, is er nu het Home Made Keukenschrift. Dit prachtig vormgegeven notitieboek heeft niet alleen heel veel ruimte voor eigen aantekeningen, lijstjes en recepten, het bevat ook een seizoenskalender, internationale maat- en gewichtsvoeringen, de namen van vis, vlees en groenten in vier verschillende talen en voorraadkasttips. Daarnaast deelt Yvette haar recepten voor mosterd, ketchup, frambozenazijn en mayonaise, haar favoriete restaurants en nog veel meer. Om altijd bij de hand te hebben.

Bestel 'Home Made Food Note Book' (gebonden)