Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
28 juni

“Zodra je kind geboren is, ben je ineens vader. En dan? Lees Vader op komst en ik kan je garanderen dat het een stuk leuker (en makkelijker) gaat worden voor jullie drieën tijdens en na de zwangerschap.” - Tip van onze boekverkoper Daan (zorgvader van Jesse)

Vader op komst
Alles wat je als moderne vader wilt weten staat in dit leuke en praktische boek. Want waar loop je tijdens (en vlak na) de zwangerschap allemaal tegenaan? Wat is een bevalplan precies en wat moet je allemaal kopen bijvoorbeeld? Vader op komst staat boordevol handige tips, checklists en grappige verhalen speciaal voor aanstaande vaders. De meeste informatie is nog altijd vrijwel uitsluitend op de moeder gericht. Dit boek is er uitdrukkelijk voor de vaders die goed geïnformeerd willen zijn tijdens die eerste periode.

Er zijn steeds meer gezinnen die de zorg voor hun kinderen gelijk willen verdelen. Het percentage jonge vaders dat ouderschapsverlof opneemt en thuisblijft om voor de kinderen te zorgen is de afgelopen tien jaar verdubbeld. Wil jij het ook gewoon samendoen? Dit is de ultieme voorbereiding op het moderne vaderschap. Vader zijn gaat na dit boek (bijna) vanzelf!

Bestel het boek (paperback)
Bestel het e-book