Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
11 november

Aan het staartje van de Kookboeken7daagse is het BBQ-kookboek Smokey Goodness van wereldkampioen Barbecue Jord Althuizen donderdag 10 november uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2016.

De jury over Smokey Goodness: "Het BBQ thema is in dit boek van voor tot achter, op alle vlakken, doorgevoerd. Je ruikt de BBQ bijna. Het is een persoonlijk verhaal en een lekker vet boek met ruige recepten. Althuizen heeft zich werkelijk verdiept in de Amerikaanse barbecuecultuur en belicht die van alle kanten".

Bestel het kookboek


Zuur wint De Gouden Garde

Het kookboek Zuur van Bas Robben ontving de meeste stemmen van het publiek en heeft daarmee De Gouden Garde gewonnen. In Zuur laat Bas Robben zien dat zuur vaak precies is wat er mist in een gerecht, zonder dat u het zelf doorheeft.

Bestel het kookboek


Bonen! meest duurzame kookboek

De prijs voor het meest duurzame kookboek ging naar Joke Boon voor haar kookboek Bonen!. Bonen, peulvruchten, erwten en linzen zijn eiwitrijk, duurzaam, goedkoop en bovenal erg lekker. In Bonen! laat Joke overtuigend zien dat bonen en peulvruchten zo veelzijdig zijn dat u ze elke dag kunt eten.

Bestel het kookboek