Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
30 november

Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek Kerstdagen van de schrijfster Jeanette Winterson uitgekozen tot Boek van de Maand!

Magie is een hoofdingrediënt in het speelse, vindingrijke oeuvre van Jeanette Winterson, en nu laat ze haar fantasie de vrije loop in twaalf betoverende (kerst)verhalen voor de donkere, koude avonden - aangevuld met twaalf feestelijke recepten voor een vleugje Engelse kerstsfeer.

In een afgelegen victoriaans huis aan zee, tijdens de langste nacht van het jaar, hoort de eenzame gast 's nachts mysterieuze geluiden op zolder. Een vrouw alleen wordt getroost door een filosofische fee die haar een wens laat doen. Een ezel geeft zijn bijzondere visie op het verhaal van de geboorte van Jezus. Of ze nou heidens of Bijbels of gothic of autobiografisch zijn, de twaalf verhalen in Kerstdagen zullen onze kinderlijke verbazing over en geloof in de kerst opnieuw aanwakkeren. Deze verhalen worden door Winterson aangevuld met haar eigen bijzondere kerstherinneringen en twaalf feestelijke, nostalgische kerstrecepten.

Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book


Naast het boek van Jeanette Winterson zijn deze boeken ook lovend ontvangen door het boekverkoperspanel:

Alleen op de wereld - Hector Malot
Bestel het boek (gebonden)


Lenteloos voorjaar, Oorlogsdagboek 1940-1941 - Hanny Michaelis
Bestel het boek (paperback)


Gustav & Anton - Rose Tremain
Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book

Bekijk het fragment: