Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
28 februari

Het boekverkoperspanel van De Wereld Draait Door heeft het boek Homo Deus van de schrijver Yuval Noah Harari uitgekozen tot Boek van de Maand!

Op onnavolgbare wijze beschrijft Yuval Noah Harari in zijn bestseller Sapiens 70.000 jaar menselijke evolutie, maar met Homo Deus richt hij zich op de toekomst. Met zijn kenmerkende vermenging van wetenschap, geschiedenis en filosofie onderzoekt Harari de dromen en nachtmerries van de eenentwintigste eeuw – van onsterfelijkheid tot kunstmatig leven. Hij stelt fundamentele vragen: Waar gaan we naartoe? Hoe beschermen we onze kwetsbare wereld tegen onze eigen verwoestende krachten? En als we in staat zijn door technologische vooruitgang ons lichaam en onze geest te verbeteren, wat gebeurt er dan met de mensen die zich niet laten upgraden? Wat voor sociale gevolgen zal deze tweedeling hebben?

Volgens Harari is het essentieel om meer te begrijpen van de technologische revoluties om ons heen, anders hebben we geen invloed op de koers van onze toekomst. Dit is de volgende stap in onze evolutie. Dit is Homo Deus. Met een voorwoord van Bas Heijne.

Bestel het boek (paperback)
Bestel het e-book


Naast het boek van Yuval Noah Harari zijn deze boeken ook lovend ontvangen door het boekverkoperspanel:

Peachez, een romance - Ilja Leonard Pfeijffer
Bestel het boek (gebonden)
Bestel het e-book

Zijde - Alessandro Baricco
Bestel het boek (gebonden)

Herinneringen in aluminiumfolie - Jamal Ouariachi
Bestel het boek (paperback)
Bestel het e-book

Bekijk het fragment: