Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
8 september

Foers eerste roman sinds Extreem luid & ongelooflijk dichtbij

Hoe vervullen we onze conflicterende taken als vader, echtgenoot en zoon; vrouw en moeder; kind en volwassene? Jood en Amerikaan? Hoe kunnen we onze eigen identiteit claimen als we zoveel aan anderen verschuldigd zijn? Dit zijn de essentiƫle vragen die Jonathan Safran Foer aan de orde stelt in zijn nieuwe roman.

Hier ben ik beschrijft drie tumultueuze weken uit het getroebleerde leven van een familie in het hedendaagse Washington D.C. Terwijl Jacob, Julia en hun drie zonen zich onontkoombaar geconfronteerd zien met het verschil tussen hun dromen en de werkelijkheid, zet een catastrofale aardbeving een pan-Arabische invasie van Israƫl in gang. De eigenlijke betekenis van het begrip 'thuis' staat ter discussie - evenals de fundamentele vraag hoeveel iemand in zijn leven kan verdragen.

Dit monumentale boek is geschreven met de intensiteit, inventiviteit en urgentie die zijn twee eerdere romans zo geliefd maakten bij lezers en critici. Ook in zijn nieuwe roman deinst hij er niet voor terug om op hilarische wijze heilige huisjes omver te schoppen. De meest diepgravende, onderhoudende en nietsontziende roman tot nu toe van een auteur van wereldformaat.

Bestel het boek (gebonden)
Bestel het boek (paperback)
Bestel het boek (Dwarsligger)
Bestel het e-book