Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
21 november

H. de Vries Boeken en Van Stockum Boekverkopers. Twee zelfstandige boekhandels die samen staan voor bijna 300 jaar liefde voor en verstand van boeken. In 2011 nam familiebedrijf H. de Vries Boeken de winkels van Van Stockum Boekverkopers over. Nu is het tijd om de bedrijven samen te voegen onder één naam: De Vries Van Stockum. In het weekend van 1 en 2 december vieren wij onze nieuwe naam en wie wat te vieren heeft, trakteert!

Nadat het familiebedrijf H. de Vries Boeken de winkels, de zakelijke klanten, het abonnementenbeheer en de website van Van Stockum Boekverkopers overnam in 2011, hebben de boekhandels vanaf dat moment geopereerd onder twee aparte namen. Nu is het tijd om de bedrijven verder samen te voegen en verder te gaan onder één naam met een duidelijk herkenbare communicatiestijl. Een stijl die past bij het verwachtingspatroon van onze bestaande klanten en tegelijkertijd ook nieuwe klanten aanspreekt en uitnodigt. Uitgangspunt hierbij is dat we het verleden verankeren in de naam en de toekomst omarmen in de communicatiestijl.

Vanaf maandag 26 november staat onze nieuwe naam De Vries Van Stockum op de gevels. Een merknaam met kwaliteit, kennis en nieuwsgierigheid als kenmerken. Bij één nieuwe naam en huisstijl hoort ook één nieuwe website. Deze website is volop in ontwikkeling en graag informeren wij u hier binnenkort over. In het weekend van 1 en 2 december vieren wij de naamsverandering graag met onze klanten. Zo hebben wij onder meer voor de eerste honderd bezoekers een cadeautje klaarliggen.