Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit
10 oktober

Op 10 oktober 2017 is het nieuwe boek Turtles All The Way Down of Schildpadden tot in het oneindige van John Green verschenen, de auteur van o.a. The Fault in Our Stars (Een weeffout in onze sterren).

Bijna zes jaar na het overweldigende succes van Een weeffout in onze sterren schrijft John Green met Schildpadden tot in het oneindige opnieuw een briljante en onvergetelijke roman.

Het begint allemaal met een nieuwsbericht over een voortvluchtige miljardair en het vooruitzicht van een grote beloning voor de gouden tip over zijn verblijfplaats.

Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven. Maar bovenal gaat het over Aza Holmes, een meisje dat worstelt met een dwangstoornis en klem komt te zitten in de verstikkende spiraal van haar gedachten.

In dit langverwachte nieuwe boek deelt John Green het verhaal van Aza met verpletterende directheid: 'Dit is mijn eerste poging om openlijk te schrijven over de stoornis waar ikzelf sinds mijn vroegste jeugd mee worstel. Het verhaal is verzonnen, maar gaat wel degelijk ook over mij persoonlijk.'

Bestel het boek (gebonden) - Engelstalig

Bestel het boek (gebonden) - Nederlandstalig

Bestel het boek (paperback) - NederlandstaligJ O H N   G R E E N   F A N P A R T Y   :   S A V E  T H E  D A T E

Op 10.10.2017 is het nieuwe boek van John Green, Turtles All The Way Down of Schildpadden tot in het oneindige verschenen. Reden voor feest! Bij H. de Vries Boeken organiseren we daarom die dinsdagavond Dé John Green Fanparty.

Tim Rooyers van Killingmydarlings.nl is de host deze avond. Hij gaat met fans in gesprek over John Green en zijn boeken. Een van de gasten is Chinouk Thijssen, die geïnspireerd is door de vlogs van de auteur. Vertaalster Aleid van Eekelen-Benders vertelt alvast iets over Schildpadden tot in het oneindige, waarvan de inhoud nog super geheim is. En Emmy van Ruijven zorgt met Letters & Lights voor exclusieve John Green-kaarsen.

We zorgen voor een tof programma, met welkomstdrankje en fun things to do in John Green style. Je gaat sowieso met een mooie goodiebag naar huis - en natuurlijk kun je die avond Greens nieuwste boek voor een goede prijs aanschaffen!

Zorg dat je erbij bent, het wordt een geweldige YA-Fanparty.
Save the date, meld je aan én Don’t Forget to be Awesome!

Let op, de fanparty is gratis, maar wel op inschrijving. Dus wees er snel bij!

Datum: Dinsdag 10 oktober 2017
Tijd: n.n.b.
Locatie: H. de Vries Boeken, Gedempte Oude Gracht 27 in Haarlem
Toegang: Gratis
Aanmelden: kinderboeken@devriesboeken.nl