Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.X sluit

Zondag 28 oktober om 16.00 uur bij Sociëteit Vereeniging

©Jacqueline de Haas

Paul van Vliet (83), aartsvader van het Nederlandse cabaret, publiceert dit najaar een autobiografie van nooit verzonden brieven, onder de titel Brieven aan god en andere mensen. Interviewer Frénk van der Linden ondervraagt hem zondagmiddag 28 oktober om 16.00 uur in Sociëteit Vereeniging. Hij wordt bijgestaan door Mylou Frencken, die een lied van Van Vliet ten gehore zal brengen.

In mei 2018 speelde hij zijn allerlaatste show. Hij is het podium afgestapt, het applaus is verklonken, de lichten in de zaal zijn uit. Maar hij is terug als schrijver met zijn boek: Brieven aan god en andere mensen.
Met dit boek leren wij een andere kant van Paul van Vliet kennen. Een gedreven, kwetsbare en soms eenzame man die de intensiteit van het leven beschrijft. Het boek gaat over God, leven en dood, armoede, liefde, vriendschap en oorlog. Hij beschrijft deze onderwerpen op een geestige maar ook op een diepzinnige manier.

Deze middag organiseren wij in samenwerking met Sociëteit Vereeniging en wordt mede mogelijk gemaakt door Financieel Adviesbureau Parfier.

Datum: Zondag 28 oktober 2018
Aanvang: 16.00 - 18.00 uur
Locatie: Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1, 2013 DA Haarlem
Toegang: voor leden € 5,- , niet-leden betalen € 10,-
Kaarten: Bestelbaar via www.societeitvereeniging.nlBestel Brieven aan God en andere mensen